Słuchajcie, poszukuję dobrej miejscówki, gdzie mógłbym spędzić w dobrych warunkach kilka dni z dziećmi (wiek wczesno-przedszkolny).
Z uwagi na dzieciaki chciałbym, żeby było trochę miejsca dla nich w pokoju - w tradycyjnej "dwójce" się pozabijamy, w pokojach ma być czysto, dobre jedzonko.
Pewnie macie swoje sprawdzone miejsca. Polećcie coś - Krynica lub Zakopane.
pozdrawiam!
machu, polecam pensjonacik ok 8 km od Zakopca w Murzasichle "Bernadetta". Bardzo fajne pokoje, czysciutko..... na dole sauna, bilard, stół do tenisa. cena z wyzywieniem 70/osoba
ZAPRASZAMY NA TANIE NOCLEGI DO BERNADETTY
Zapraszamy do naszego Ośrodka Wypoczynkowego zarówno turystów indywidualnych jak i grupy zorganizowane przez cały rok. Z okien naszego domu rozciąga się przepiękna panorama Tatr zarówno Polskich i Słowackich
polecam pensjonat w Białym Dunajcu 10km od Tatr. Bardzo dobre jedzenie i standard zamieszkania. pokoje sa dosc spore. jestem tam kilka razy w roku i zawsze miło wspominam
A trochę z inne beczki ale te same strony ! powie mi ktoś jak wygląda sprawa przejazdu przez karków w piątek w godzinach 14-15 i dalej zakopianka ? ile cierpliwości mam na korki przygotować
A trochę z inne beczki ale te same strony ! powie mi ktoś jak wygląda sprawa przejazdu przez karków w piątek w godzinach 14-15 i dalej zakopianka ? ile cierpliwości mam na korki przygotować
Ja w Krynicy zatrzymuję się w energeryku - ceny rozsądne, centrum, można na miejscu zjeść. Szału nie ma, ale jest czysto. Nie wiem jak wyglądają większe pokoje, trzeba by tam zadzwonić i się wypytać
Komentarz